sobota, 4. september 2010

Okna

V začetku tedna smo dočakali okna. Dobavitelj Kovinoplastika Lož se je držala dobavnega roka. Kot dobavitelja sva jih izbrala, ker nama je bil Aluplastov profil všeč in tudi po primerjavi z drugimi dobavitelji se nama je zdelo razmerje cena / kvaliteta najbolše. Z montažo oken sva zelo zadovoljna (montirali njihovi podizvajalci - VDF d.o.o.) Z montažo rolet pa žal (še) ne. Tako, da čakava, da pridejo popravit nekaj zadevic. Prav tako sva nekaj zadev reklamirala dobavitelju, več o reklamaciji napišem, ko bodo zadeve izpeljane do konca. Za 1x zelo korekten odnos (upam, da bo tako do konca) :-D
V pritličju in mansardi so PVC okna obložena s aluminijem in v barvi "vanilije" (RAL 1015). Zasteklitev je tro slojna (premazi, plin, PVC distančnik itd.), profil pa 6 komorni.
V kleti so navadna bela PVC okna, z dvojno zasteklitvijo (premazi, plin, PVC distančnik itd.), profil pa prav tako 6 komorni.
Rolete so proizvajalca Roltek. Alu lamele so v barvi limone (standardna barva). Vodila, zaključne letve in servisni pokrovi so barvani RAL 1015. Večina rolet je na "ročni" pogon, 8 rolet pa smo opremili z motorji.

Še nekaj slikic: