petek, 7. oktober 2011

Dopust - Mali Lošinj

Že nekaj časa nisem nič objavil. Kar pa ne pomeni, da smo obupali. Ravno nasprotno. Pred dopustom sem želel narediti čim več stvari v in ob hiši, zato je zmanjkovalo časa za "bloganje".
Trenutno uživamo zaslužen dopust na Malem Lošinju. Da samo se odločili za enako destinacijo kot lani (drug hotel in sicer Vespera) je glavni krivec spletna stran http://www.kolektiva.si Pri njih smo dobili počitnice 50% ceneje kot je normalna cena...

Kljub poznemu terminu počitnikovanja smo ujeli super vreme. Kar 11 dni smo se za 1x kopali v morju. Morje naj bi imelo cca. 22 C, zrak pa med 25-29 C. Danes pa je začel pihati jugo in očitno prekinil naše čofotanje v morju - bomo pa še notranji bazen pozdravili ;-)

Še nekaj malega o hotelu Vespera. Hotel se nahaja tik ob lanskem hotelu (Aurora) in je v osnovi enako zasnovan. Je pa kar nekaj razlik. V Vesperi ni notranjega bazena (potrebno se je sprehoditi do Aurore), v naši sobi je manjši TV kot lani, lokacija klimatske naprave je slabše izbrana in zato pogojno uporabna in stoli na balkonu so slabši kot lani. To je nekaj minusov, ki so nas zmotili, A k sreči so tudi plusi ;-)
V jedilnici je poseben kotiček za otroke (Pinos buffet) kjer imajo lasten samopostrežni bife (drugačna hrana kot za odrasle!!!), pri večerji je brezalkoholna pijača 4free, šef kuhinje nas je prišel osebno pozdravit in nam ponudil ekstra pripravo večerje za malčka, če mu kdaj večerja ne bo ustrezala in seveda dnevna animacija za otroke - P I N O.

Naš maneken obsijan s popoldanskim soncem

Moja malenkost brez zidarskega orodja pa kljub temu ves moker ;-)

Morje tukaj je res krasno - na trenutke se ti zazdi, da plavaš v akvariju
(toliko življenja je tam spodaj)

Malo umetniške fotografije, ko je že ravno čas za igranje

In še ena umetniška
(bodi pozoren na človeka na krmi - le kaj dela?!?!?)